Marc Strijbos

Onafhankelijk management consultant sinds 2007.

Gespecialiseerd in interim management, fusies en overnames (M&A), due diligence en ontwikkeling van commerciële strategiën in sectoren zoals life sciences consumables, healthcare diagnostics, medical devices en fine chemicals.

Opdrachten op het gebied van ondersteuning en begeleiding van due diligences voorafgaand aan een fusie of overname transactie en dit in life sciences consumables, medical devices, diagnostics en fine chemistry. Ontwikkeling en analyse van commerciële strategiën, verloningsstrategiën en dit in het kader van interim COO dan wel interim CEO opdrachten. 

Klanten voornamelijk binnen Private Equity, Venture Capital alsook commerciële bedrijven en dit in Europa alsook in de VS. Marc brengt meer dan 25 jaar senior management ervaring mee vanuit zijn periode binnen multinationals in de Life Sciences, Fine Chemicals en Distributie-sector. Hij heeft een zeer intensieve werkervaring binnen markten zoals de VS, Groot-Brittanië, Asia-Pacific en Europa.

Marc is van origine Nederlander en woonachtig te Brussel met een degree in Micro-Biologie. Hij vervolmaakte zich nadien door een Executive Management Programma aan de Amos Tuck School of Business Administration, Dartmouth College, USA ,alsook een Mahler Advanced Management Skills Programma aan het Mahler Institute, New Jersey, USA, een Financial Management programma aan de Graduate School of Business Administration, University of Virginia, USA en tot slot een Marketing Management degree op IMD, Lausanne, Zwitserland

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x